Instagram
Instagram

Buchete de Flori

Buchete din flori taiate, trandafiri, crini, gherbera, orhidee si flori de sezon...

 

Posibilitatile sunt practic infinite, pentru realizarea unui buchet si de aceea la noi in florarii gasiti si buchete gata realizate, dar mai ales va oferim posibilitatea sa va alegeti singuri tipul de flori si modelul buchetului precum si a accesoriilor folosite in realizarea buchetului.

 

In cazul in care nu puteti ajunge la noi in florarie sau nu puteti duce dvs buchetul sau aranjamentul floral, Floraria Crina va sta la dispozitie cu serviciul de LIVRARE LA DOMINCILIU. ( cititi Termenii si Conditiile pentru Livrarea la Domiciliu ).

 

De asemenea va oferim si posibilitatea de a comanda din timp buchetul si/sau aranjamentul floral dorit.

Este important sa stiti ca pentru unele buchete sau aranjamente avem nevoie de un timp mai indelungat pentru realizare si de aceea va rugam sa luati legatura cu noi cu cel putin 3 ore inainte de ora la care doriti sa ridicati produsul comandat.

 

Unele tipuri de flori, cosuri, elemente din aranjamente sau din buchete nu sunt disponibile in orice perioada a anului in Floraria Crina. Va sfatuim sa ne contactati pentru a afla disponiblilitatea tipului de floare, a culorilor sau produsului comandat.

 

Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati pe adresa de mail sau la unul dintre numerele de tel. Aceste informatii le gasiti aici.