Instagram
Instagram

Buchete si Aranjamente

Buchete si Aranjamente florale pe care le puteti cumpara pentru dvs sau pentru a le oferi persoanelor dragi.

 

In cazul in care nu puteti ajunge la noi in florarie sau nu puteti duce dvs buchetul sau aranjamentul floral, Floraria Crina va sta la dispozitie cu serviciul de LIVRARE LA DOMINCILIU. ( cititi Termenii si Conditiile pentru Livrarea la Domiciliu ).

 

De asemenea va oferim si posibilitatea de a comanda din timp buchetul si/sau aranjamentul floral dorit.

De exemplu daca mergeti la un eveniment, nunta, botez si stiti bugetul, modelul sau tipul de flori din care sa alcatuim buchetul/aranjamentul floral puteti sa ne sunati din timp ( 1-2 ore ), noi pregatim pentru dvs produsul comandat si nu mai trebuie sa pierdeti timp asteptand in florarie pana ce acesta se executa.

 

Unele tipuri de flori, cosuri, elemente din aranjamente sau din buchete nu sunt disponibile in orice perioada a anului in Floraria Crina. De asemenea pentru unele aranjamente, buchete este necesar un timp mai lung de pregatire si de aceea va rugam sa ne contactati in prealabil pentru a lamiri aceste aspecte.

 

Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati pe adresa de mail sau la unul dintre numerele de tel. Aceste informatii le gasiti aici