Instagram
Instagram

Coronite

Pentru copiii premianti am pregatit ceva special - coronita de premiant.

 

Orice succes sau realizare trebuie sarbatorita si de catre cei mici. Un un premiu la scoala sau la gradinita, sau in orice alta activitate poate fi punctata printr o coronita de flori, cu un impact vizual si emotional deosebit - o coronita de flori pentru cei care sunt primii, pentru cei care sunt cei mai buni.

 

In cazul in care nu puteti ajunge la noi in florarie sau nu puteti duce dvs buchetul sau aranjamentul floral, Floraria Crina va sta la dispozitie cu serviciul de LIVRARE LA DOMINCILIU. ( cititi Termenii si Conditiile pentru Livrarea la Domiciliu ).

 

De asemenea va oferim si posibilitatea de a comanda din timp buchetul si/sau aranjamentul floral dorit.

Este important sa stiti ca pentru unele buchete sau aranjamente avem nevoie de un timp mai indelungat pentru realizare si de aceea va rugam sa luati legatura cu noi cu cel putin 3 ore inainte de ora la care doriti sa ridicati produsul comandat.

 

Unele tipuri de flori, cosuri, elemente din aranjamente sau din buchete nu sunt disponibile in orice perioada a anului in Floraria Crina. Va sfatuim sa ne contactati pentru a afla disponiblilitatea tipului de floare, a culorilor sau produsului comandat.

 

Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati pe adresa de mail sau la unul dintre numerele de tel. Aceste informatii le gasiti aici.