Instagram
Instagram

Buchete de Mireasa

Cele mai frumoase buchete de mireasa!

 

Orice model de buchet se poate adapta in functie de preferintele clientului. Se pot combina mai multe modele intre ele, dimensiunea buchetului cat si numarul de fire cale il compun poate fi modificat, pentru ca viitoarea mireasa se fie pe deplin multumita de alegerile facute..

 

Modelele prezentate, pe acest site, sunt unele concepute integral de noi, altele in colaborare cu miresele, parintii sau nasii, si alte modele sunt reproduse exact dupa modelul adus de client.

Ideea este sa intelegeti ca suntem deschisi oricaror provocari si nu tinem sa facem doar modelele care ne plac noua. In cazul in care va doriti o anumita tematica pentru evenimetul dvs sau un anumit tip de flori, sau o anumita culoare sau combinatii de culori, tot ce trebuie sa faceti este sa ne spuneti acest lucru si noi ne vom da toata silinta sa va repectam si sa va uimim cu realizariile noastre.

 

Floraria Crina va consiliaza in mod gratuit pentru ca alegerile facute de dvs sa vi se potriveasca perfect!

 

In momentul de fata va asteptam in cele doua florarii: Floraria Crina 1 - in Calea Girocului si Floraria Crina 2 - in Calea Lipovei.

Daca doriti sa purtati o discutie cu noi, va rugam sa ne contactati la numarul de telefon - 0720 644369 - Crina pentru a stabili o data si o ora disponibila pentru o intalnire.

 

De asemenea va aminitim ca o comanda se lanseaza cu cel putin o saptamana inainte de eveniment. Aceasta este o perioada minima pentru noi ca sa putem sa va punem la dispozitie cele mai frumoase si cele mai proaspete flori.

 

Pentru mai multe informatii despre floratiile noatre si despre cum ne puteti contacta, va rugam sa intrati aici.

 

Fotografiile prezentate pe acest site sunt proprietatea S.C. Dule&Dule S.R.L - Floraria Crina.

Copierea, reproducerea sub orice forma, prezentarea pe alte surse de comunicare este interzisa si se poate face doar cu acordul scris al reprezentantilor legali a societatii.