Instagram
Instagram

Nunta si Botez

In aceasta categorie contine mai multe subcategorii in care gasiti tot ce aveti nevoie pentru nunta sau pentru botezul dvs.

 

Modele de buchete de mireasa, lumanari pentru nunta si botez, aranjamente pentru masa mirilor, pentru masa invitatilor si pentru masina miresei si a nasei, in florariile noastre gasiti pe langa acestea si personal care sa va consilieze in alegerile facute.

 

Floraria Crina va ofera consilierea GRATUITA si are ca scop sa va faca pe dvs sa alegeti florile si combinatia de culori care vi se potriveste cel mai mult. Discutiile pot sa dureze o perioada considarabila de timp si se pot intinde pe parcursul mai multor intalniri, pana ce dvs sunteti pe deplin multumiti de alegerile facute. De aceea va sfatuim sa alocati timp pentru aceste discutii cu cel putin doua saptamani inaintea evenimentului.

 

Modelele prezentate pe acest site sunt realizate in florariile noastre, unele modele sunt concepute de noi, altele in colaborare cu viitoarele mirese, mamici sau nase si altele modele sunt facute dupa modelul si la cererea clientilor. Asadar suntem deschisi la orice fel de provocare. Forma, modelul si culorile alese pot fi inspirate din ce am facut noi pana acum, precum si din alte surse de inspiratie prezenate de clientii nostri.sau pot fi alese in functie de tematica evenimentului.

 

Pentru mai multe inflormatii va asteptam in una dintre florariile noaste. 

Floraria Crina are in prezent doua florarii: Floraria Crina 1 - Calea Girocului si Floraria Crina 2 - Calea Lipovei.

Pentru a vedea adresele florariilor noastre intrati aici .

 

In cazul in care doriti sa aveti o intalnire cu noi, va rugam sa ne contactati la tel 0720 644 369 - Crina, pentru a stabili o data si o ora de intanire.