Instagram
Instagram

Torturi si Figurine din Flori

Torturile si figurinele din flori sunt o alternativa deosebita la clasicul buchet de flori.

 

Cu siguranta alegerea facuta va avea un succes maxim si un impact atat la destinatar cat si la cei din jur. Un tort din flori sau o figurina cu sigurant va scoate un '''uuuaaauuuu'' din partea persoanei careia i se adreseaza.

 

Datorita paletei largi de culori si a formelor diversificate a florilor, modelele realizate pot fi din orice domeniu. Avem nevoie doar de o provocare si rezultatul va fi surprinzator.

Aranjamentele sunt realizate intr un burete special, care retine o cantitate mare de apa. Aceasta cantiatate de apa ajunge pentru o perioada de 2-3 zile, dupa aceea este nevoie sa se complecteze cu apa la baza aranjamentului.

 

In cazul in care nu puteti ajunge la noi in florarie sau nu puteti duce dvs buchetul sau aranjamentul floral, Floraria Crina va sta la dispozitie cu serviciul de LIVRARE LA DOMINCILIU. ( cititi Termenii si Conditiile pentru Livrarea la Domiciliu ).

 

De asemenea va oferim si posibilitatea de a comanda din timp buchetul si/sau aranjamentul floral dorit.

Este important sa stiti ca pentru unele buchete sau aranjamente avem nevoie de un timp mai indelungat pentru realizare si de aceea va rugam sa luati legatura cu noi cu cel putin 3 ore inainte de ora la care doriti sa ridicati produsul comandat.

 

Unele tipuri de flori, cosuri, elemente din aranjamente sau din buchete nu sunt disponibile in orice perioada a anului in Floraria Crina. Va sfatuim sa ne contactati pentru a afla disponiblilitatea tipului de floare, a culorilor sau produsului comandat.

 

Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati pe adresa de mail sau la unul dintre numerele de tel. Aceste informatii le gasiti aici.