Suna acum: +40 720 644 369 Viziteaza-ne: Calea Martirilor nr 19, Timișoara 300734

Buchete mireasa Timisoara

Cele mai importante flori pe care le vei avea vreodata. Buchetul de mireasa poate fi unul dintre elementele cele mai semnificative ale zilei. Permiteti-ne sa va sfatuim cu privire la tendintele, traditiile, culorile si stilurile care se potrivesc zilei de vis.

Intelegem cat de important este ca totul sa fie perfect in ziua nuntii, asa ca veti dori sa va asigurati ca florarul dvs. nu este doar un expert in flori, ci ca va puteti si baza pe el. De aceea, atat de multe mirese din Timisoara aleg Floraria Crina pentru buchetul de mireasa.

Inainte de a lua orice decizie cu privire la buchetele de mireasa, parcurgeti colectia noastra completa pentru a vedea ce buchete de mireasa va atrag atentia. Veti descoperi buchete de mireasa frumoase, clasice, dar prezentam si cateva modele alternative pentru mireasa mai moderna. Totul este bine aranjat in scheme de culori, astfel incat sa puteti vedea ce functioneaza pentru dvs.. Dupa ce ati parcurs imaginile cu buchete de mireasa, de ce sa nu ne sunati pentru a discuta despre cerintele dvs. speciale? Ne-am bucura sa primim vesti de la tine.

Ca regula generala, alegeti flori care sa atraga atentia asupra rochiei dvs. si sa imbunatateasca aspectul acesteia. Purtati o rochie de mireasa in stil rochie de bal? Daca este asa, luati in considerare alegerea unui buchet simplu de flori.

Daca purtati o rochie de mireasa brodata sau cu paiete, alegeti buchete care au flori mici, cum ar fi crini, margarete si garoafe. Daca ati ales o rochie de mireasa simpla, selectati buchete elaborate si flori mari, cum ar fi trandafiri si orhidee.