Suna acum: +40 720 644 369 Viziteaza-ne: Calea Martirilor nr 19, Timișoara 300734

Lumanari cununie Timisoara

Lumanarile de cununie lumineaza de la inceputul ceremoniei simbolizand vietile separate ca indivizi si, odata ce juramintele sunt facute, lumina lumanarii de cununie simbolizeaza unirea cuplului - un angajament de dragoste intre mire si mireasa si angajamentul lor fata de viitorul lor impreuna ca sot si sotie.

Florile sunt cea mai importanta parte a unei nunti. Indiferent unde te duci sau ce faci, singurul lucru care va fi intotdeauna prezent la nunta sunt florile. Pornind de la garoafe la crini, gerbere, trandafiri, sunt flori pentru fiecare ocazie. Noi ne dorim ca aranjamentele de flori pentru lumanarile de cununie sa fie o adevarata reflectie a persoanei pentru care sunt! Vom folosi cunostintele noastre ample de flori pentru a proiecta acea atingere florala unica, care va imbunatati si va completa ziua ta speciala.

Uneori, o lumanare de cununie este decorata cu o inscriptie, o fotografie a cuplului sau alte ornamente. Lumanarile sunt aproape intotdeauna albe sau crem.

Floraria Crina realizeaza in Timisoara aranjamente florale pentru lumanarile de cununie, realizate cu flori proaspete.

La Floraria Crina din Timisoara avem o echipa talentatacu inalta calificare, oferind cele mai inalte standarde de servicii si design creativ la preturi accesibile. Nunta ta este, desigur, unica si pentru a ne asigura ca putem creea un design perfect, va incurajam sa rezervati o consultatie gratuita cu unul dintre designerii nostri.