Suna acum: +40 720 644 369 Viziteaza-ne: Calea Martirilor nr 19, Timișoara 300734

Producător local de flori în Timișoara

Legumele au anotimpurile lor, la fel și florile. Cu toate acestea, dacă mergeți în orice magazin alimentar sau florarie, veți observa că anumite flori, cum ar fi trandafirii și orhideele, sunt disponibile pe tot parcursul anului.

Atunci când cumpără flori, cumpărătorul nu știe de unde provin florile și plantele, de cât de departe au fost expediate, în ce condiții de creștere au crescut, câte pesticide și hormoni au fost folosiți pentru a le crește și ce impact are o anumită floare asupra mediului.

Noi credem că, dacă e posibil, ar trebui să cumpărați flori disponibile la nivel local. De aceea, am început să fim atenți la ceea ce avem în împrejurimile noastre, să alegem plante de sezon și să le creștem în mod natural. Am observat ca in ultima vreme cumparatorii nostri de la Floraria Crina au început sa constientizeze care este impactul pe care îl fac atunci când aleg flori și buchete de flori crescute local.

În prezent, marea majoritate a florilor sunt importate din străinătate. Florile importate din străinătate sunt în mare parte trandafiri, garoafe, margarete, orhidee. Aceste flori se livrează destul de bine și alcătuiesc cea mai mare parte a florilor utilizate în aranjamente și buchete cu flori proaspete de majoritatea florariilor. Majoritatea florilor pe care se concentrează cultivatorii locali sunt cele care nu se livrează bine sau au o durată mai scurtă de viață post-recoltare. Noi am ales să cultivăm pentru sezonul de toamnă crizanteme și panseluțe. Suntem foarte mulțumiți de plantele pe care le-am produs și mai ales de faptul că le-am vândut până la ultima. Le suntem recunoscători tuturor celor care au ales să cumpere de la noi, persoane fizice și persoane juridice. În același timp, suntem bucuroși să vă anunțăm ca pentru sezonul de primăvara, care vine cu zilele de 1 și 8 Martie, o sa avem alte plante produse local de noi: zambile, lalele, narcise, brândușe (crocus), panseluțe.

Inspirați de dragostea noastră față de flori și de natura, de 10 ani, pasiunea noastra este să creăm în Timișoara aranjamente cu plante și flori proaspete. Credem ca cele mai frumoase și mai proaspete flori produc cele mai impresionante aranjamente florale.