Suna acum: +40 720 644 369 Viziteaza-ne: Calea Martirilor nr 19, Timișoara 300734

Cosuri flori Timisoara

Cosurile florale sunt aranjamente de flori realizate in cosuri de diferite dimensiuni. Florile pentru cosurile cu flori ar trebui, prin urmare, sa fie alese pe baza profunzimii cosului. Ele sunt foarte populare ca daruri la ocazii speciale, cum ar fi Craciunul, Ziua Mamei, 1 Martie etc.

Suntem mandri sa fim unul dintre cele mai importante magazine de flori din Timisoara si sa avem o selectie minunata de cosuri cu flori pe care le puteti oferi cu diferite ocazii.

Cand doriti sa trimiteti cuiva o atentie, de ce sa nu trimiteti un cos cu flori? Folosind site-ul nostru, puteti alege din selectia online de cosuri cu flori realizate cu atentie si profesionalism de echipa Florariei Crina din Timisoara. Pentru un cadou unic, ne poti suna si unul dintre floristii nostri instruiti in Timisoara va creea un aranjament floral unic doar pentru tine.

Personalul de la Floraria Crina din Timisoara se mandreste foarte mult cu crearea unor cosuri cu flori frumoase folosind doar cele mai proaspete flori. Atunci cand cumperi flori online de la Floraria Crina, vei vedea aranjamente frumoase de cosuri de flori artizanale realizate cu pasiune, atentie la detalii si o mare grija.