Suna acum: +40 720 644 369 Viziteaza-ne: Calea Martirilor nr 19, Timișoara 300734

Cutii flori Timisoara - Florarie cu livrare in Timisoara

Floraria Crina din Timisoara se aprovizioneaza cu flori zilnic, astfel incat sa va putem asigura ca folosim doar cele mai proaspete si mai aromate flori. Lucram cu flori de sezon cand sunt la apogeul lor de frumusete.
In fiecare an, designerii nostri talentati de la Foraria Crina din Timisoara creeaza noi cutii de flori bazate pe o paleta de culori si de flori ce sunt in sezon. Schimbam design-urile noastre, astfel incat sa fie ceva nou si interesant tot timpul.

Credem ca primirea unui cadou cu flori ar trebui sa fie o experienta speciala si memorabila, asa ca ne asiguram ca fiecare detaliu conteaza. De la un ambalaj personalizat frumos, la o nota scrisa manual, o cutie de flori este mai mult decat un buchet de flori.

Cutiile cu flori sunt un cadou perfect pentru orice ocazie. Aranjate in spuma care retine apa, folosind flori mixte de sezon in diverse culori, ele sunt durabile si usor de intretinut. Cutia in care au fost asezate florile poate fi pastrata si folosita dupa ofilirea florilor.

Cutiile de flori au avantejele lor: portabilitate, este mai convenabil sa transportati o cutie de flori in comparatie cu florile dintr-o vaza. Mult mai putin dezordonat. Florile sunt mai proaspete. Coditele mai scurte ajuta la hidratarea mai buna a florilor. Toate astea o fac un cadou perfect.

In momentul in care vedem cutiile cu flori, florile frumoase ne incalzesc inima. Cu siguranta, acest cadou va lua prin surprindere, iar pentru a prelungi prospetimea florilor, cutia poate fi depozitata in frigider, deci puteti sa cumparati cutia cu flori in avans.