Suna acum: +40 720 644 369 Viziteaza-ne: Calea Martirilor nr 19, Timișoara 300734

Flori Timisoara - Despre noi

Inspirati de dragostea noastra fata de flori si de natura, pasiunea noastra este sa cream in Timisoara aranjamente cu plante si flori proaspete. Credem ca cele mai frumoase si mai proaspete flori produc cele mai impresionante aranjamente florale.

Atunci cand cumperi flori de la Floraria Crina din Timisoara, vei vedea aranjamente frumoase de buchete de flori realizate manual, cu pasiune, grija si atentie la detalii.

Floraria Crina se angajeaza sa creeze aranjamente florale frumoase si cadouri florale pentru orice ocazie. De la buchete aniversare si de zi de nastere, Ziua Indragostitilor si 1 sau 8 Martie, pana la lumanari de botez sau cununie, Floraria Crina are cea mai buna selectie de modele florale pentru fiecare ocazie unica, folosind cele mai proaspete si frumoase flori, aici in Timisoara.

Fiecare dintre aranjamentele noastre florale primesc timpul si atentia personalizata pe care le merita. Noi facem cu pasiune toate buchetele si garantam ca fiecare destinatar sa primeasca flori proaspete si frumoase de fiecare data, astfel ca pentru aranjamente florale proaspete in Timisoara, puteti avea incredere in echipa noastra. Personalul nostru specializat este aici pentru a-i ajuta toti clientii sa aleaga cele mai bune flori si plante pentru toate ocaziile si scopurile.

Poate ca cel mai oferit cadou din lume, florile, intotdeauna au fascinat oamenii. Chiar daca adevaratul sens al florilor variaza de la cultura la cultura, in toata lumea oamenii daruiesc flori.