Suna acum: +40 720 644 369 Viziteaza-ne: Calea Martirilor nr 19, Timișoara 300734

Flori Timisoara - Florarie cu livrare in Timisoara - Despre noi

Inspirati de dragostea noastra fata de flori si de natura, pasiunea noastra este sa cream in Timisoara aranjamente cu plante si flori proaspete. Credem ca cele mai frumoase si mai proaspete flori produc cele mai impresionante aranjamente florale.

Floraria Crina se angajeaza sa creeze aranjamente florale frumoase si cadouri florale pentru orice ocazie. De la buchete aniversare si de zi de nastere, Ziua Indragostitilor si 1 sau 8 Martie, pana la lumanari de botez sau cununie, Floraria Crina are cea mai buna selectie de modele florale pentru fiecare ocazie unica, folosind cele mai proaspete si frumoase flori, aici in Timisoara.

Poate ca cel mai oferit cadou din lume, florile, intotdeauna au fascinat oamenii. Chiar daca adevaratul sens al florilor variaza de la cultura la cultura, in toata lumea oamenii daruiesc flori.

Planurile noastre de viitor pe termen scurt sunt: sa crestem cat mai mult in calitatea produselor si a serviciilor oferite, iar pe termen mediu si lung dorim sa oferim clientilor nostri aceeasi incredere pe care am oferit-o si pana acum! Pentru noi, faptul ca cei care apeleaza la noi se intorc iar si iar, este o dovada ca ne facem treaba bine!