Suna acum: +40 720 644 369 Viziteaza-ne: Calea Martirilor nr 19, Timișoara 300734

Flori Timisoara - Florarie Timisoara - Livrare buchete Timisoara

Atunci cand cumperi flori de la Floraria Crina din Timisoara, vei vedea aranjamente frumoase de buchete de flori realizate manual, cu pasiune, grija si atentie la detalii.

Noi ne angajam sa cream aranjamente florale frumoase si cadouri florale pentru orice ocazie. De la Buchete Aniversare si de Zi de Nastere, Ziua Indragostitilor si 1 sau 8 Martie, pana la lumanari de botez sau cununie, Floraria Crina are cea mai buna selectie de flori in Timisoara pentru fiecare ocazie unica, folosind cele mai proaspete si frumoase flori, aici in Timisoara.

Fiecare dintre aranjamentele noastre florale primesc timpul si atentia personalizata pe care le merita. Noi facem cu pasiune toate buchetele si garantam ca fiecare destinatar sa primeasca flori proaspete si frumoase de fiecare data, astfel ca pentru aranjamente florale proaspete in Timisoara, puteti avea incredere in echipa noastra. Personalul nostru specializat este aici pentru a ajuta toti clientii sa aleaga cele mai bune flori si plante pentru toate ocaziile si scopurile.