Suna acum: +40 720 644 369 Viziteaza-ne: Calea Martirilor nr 19, Timișoara 300734

Buchete flori 1, 8 Martie Timisoara

Este greu sa gasesti un cadou care sa exprime cat de mult inseamna mama sau persoana iubita pentru tine, dar un buchet de flori proaspete vine in ajutor cu gingasia si frumusetea florilor.

Cand vine vorba de buchete de flori pentru 1 si 8 Martie (Ziua Mamei), florile proaspete reprezinta un dar de frumusete si parfum. Daruirea unui buchet de flori persoanei iubite spune faptul ca le sarbatorim viata. Fie ca punem un buchet de flori intr-o vaza cu apa sau ca aranjam flori intr-un rezervor cu spuma, florile vorbesc pentru noi.

Florile preferate de Ziua Mamei sunt garoafele, deoarece simbolizeaza dragostea mamei. Prin urmare, un buchet de garoafe este cel mai recomandat cadou pentru ea. Dar, totusi, orice aranjament de flori este bun pentru a fi daruit de Ziua Mamei sau de 1 Martie. Un buchet de trandafiri infloriti deservesc, de asemenea, motivul de a multumi mamei si persoanelor speciale din viata noastra pentru toata dragostea si ingrijirea lor. Buchetele de flori realizate din flori de primavara, cum ar fi lalele, narcisele sunt, de asemenea, favorite pentru 1 si 8 Martie.

Floraria Crina din Timisoara are multe aranjamente proaspete si parfumate pentru a face zilele de 1 si 8 Martie extra speciale.